skisser, blandet #2

Det er nok en varm dag, kanskje en tur på stranden vil hjelpe på ><

Noen av disse skissene er tegnet impulsivt andre er tegnet ut fra en ide jeg har hatt lenge;  Se for deg et blankt ark, du tegner litt og tar en pause; "hmm, hva om det tegnes in en katt i bakgrunnen, eller en vulkan som har utbrudd like ved". Så tegner du inn det nye og tegningen får en ny betydning.

Med mindre en skal bruke lang tid på å viske og tilpasse, så blir det for min del ofte litt "rare" sammensetninger, perspektiv og vinklinger. Men som sagt - skisser trenger ikke å se perfekte ut.

nyt dagen =)

 

Sig design igjen, jeg ønsker å gi en viss bøy på neseryggen, men det er vanskelig å få den "midt i mellom". serlig når tegningen skal forenkles for å spare tid. men det nærmer seg at jeg er fornøyd

observerte en krangel på en kafe en dag og fikk denne ideen. (jeg trenger en frisørdukke så jeg kan øve på å tegne hår T_T)

Pass på når du griller! (en vette merker at det er sommer i år og). Engangsgriller blir forlatt hvert år uten å slukkes skikkelig, og mange glemmer å sjekke bakken under grillen etterpå. bakken under er gjerne farlig varm og varmen holder lenge på stein og sand. I år var det noen føle brannskader i avisen på grunn av uvetttig bruk av engangsgriller. ta ansvar!!

"Et stort problem". Tegnet først damen under foten. tenkte litt på hvor ille det er om noe stort gjør noe så enkelt som å tråkke på deg.. tegnet inn øksmannen etterpå, hadde ingen referanser å se etter, så han ble litt rar med plassering osv. Tror jeg vil tegne dette en gang senere igjen, bare mer planlagt.

Alt for denne gang, har snart fått ut halvparten av skissene jeg har liggende. Det hjelper å måtte se på de igjen og skrive litt om tankene bak, for da begynner hjernen å vurdere om ting skal endres eller rett og slett skrotes.

IVIIVI~

#tegning #skisser #design #engangsgrill

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Manomania

Manomania

100, Trondheim

=)

Kategorier

Arkiv

hits